Meer resultaten voor Pagodetent

Pagodetent
Partytent kopen? Laagsteprijs garantie partytenten!
Als je juist een partytent zoekt die wat meer in de wind dient te staan, maar niet voor een lange tijd op hoeft te blijven staan adviseren wij je een semi professionele partytent te kopen. Wanneer je een partytent zoekt die door weer en wind blijft staan en lang op kan blijven staan, neem dan eens een kijkje bij onze PVC partytenten en evenementen Pagodes.
Partytent kopen? groot assortiment Partytent kopen? Laagsteprijsgarantie partytenten.
Heb je een tent nodig die wat meer in de wind staat, dan raden we je aan op zijn minst een semi-prof partytent te kopen. Moet een partytent langer op blijven staan, dan adviseren we je om een PVC partytent te kopen.
VOUWTENTEN PLOOITENT EASY UP TENTEN PARTYTENT FEESTTENTEN PARTYTENTEN Professioneletentkopen.be: partytent kopen, vouwtent kopen, pagodetent kopen, stockagetent kopen, pole tent kopen, spantent kopen,
Partytenten kopen Vouwtenten kopen Feesttenten kopen Tenten kopen Partytent Feesttent Vouwtent Plooitent. Als promo kunnen we u volgende PVC partytenten aanbieden aan aantrekkelijke prijzen.: GRATIS VERANKERINGSSET 4x haring, 4x spanriem. BIJ AANKOOP VAN EEN VOUWTENT. GRATIS OPBERGTASSENSET BIJ AANKOOP VAN EEN PVC PARTYTENT.
Pagodetent - Kerst / Winter.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
Pagodetent huren Martens.
Alle tenten zijn prefect wind en waterdicht en kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden voor een groter geheel. Uiteraard komt de plaatsingsdienst van Martens graag langs om de tent voor u te installeren. Tevens is een houten vloer inbegrepen wanneer u een pagodetent komt huren. Zou u graag een pagodetent huren? Lees meer
partytent
Xtrent. Pagodetent.
De pagodetent is onmisbaar als u uw gelegenheid een feestelijke uitstraling wilt geven. Door zijn hoge puntdak is het een echte sfeermaker en voor elk feest of evenement te gebruiken. De pagodetenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat elke afmeting te realiseren is.
partytent
Tent-Rent Verhuur tenten, champagnebars, receptietafelsloungesetviptentenpagodetentenfeesttenten.,
De pagodetent is door zijn hoge puntdak een echte sfeermaker en voor elk feest of. evenement te gebruiken. De pagodetenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat. elke afmeting te realiseren is. Pagodetenten zijn ideaal voor een feest in de achtertuin.,
TENT HUREN
Pagodetent huren prijs 4x4 6x6.
Eén van de mogelijkheden is een pagodetent huren. Echter kennen heel wat mensen de benaming van een pagodetent niet, maar eens ze de vorm ervan zien, kunnen ze dit wel thuisbrengen. Een pagodetent is niet zomaar een tent om te huren.
partytent
Pagodetent 6x6.
Home Verhuurmateriaal Pagodetenten Pagodetent 6x6. Tapijten en Lopers. Prijs op aanvraag. Toevoegen aan Gratis Offerte. Onze pagodetenten worden u aangeboden in een de uitvoering van 3x3, 4x4, 5x5 of 6x6 meter. Met deze afmetingen creëert u in een mum van tijd een zee aan ruimte, waar het voor al uw genodigden aangenaam vertoeven is.
partytent
Pagodetenten kopen PARTYTENT FEESTTENTEN PARTYTENTEN Professioneletentkopen.be: partytent kopen, vouwtent kopen, pagodetent kopen, stockagetent kopen, pole tent kopen, spantent kopen, stretchtent kope
Bezig met laden. Beschikbare kleuren PVC Partytenten. Wikinger Opslag / Stockagetent Maatwerk. 32 0 16/41.40.68. Inschrijven voor de nieuwsbrief. Alle bedragen zijn inclusief BTW. Powered by CCV Shop. Partytenten kopen Vouwtenten kopen Feesttenten kopen Tenten kopen Partytent Feesttent Vouwtent Plooitent.
partytent
Pagode tent Bonbo partytenten: gekende piramide tent met de hoogste kwaliteitsstandaard.
Partyspace vouwtenten Bonbo pagodetenten Starspace stertenten Spaceflag beachvlaggen Partybag zitzakken niet meer verkrijgbaar Stretch hoes voor receptietafel met bedrukking logo Verhuur van partytenten, plooitenten, pagode tenten, stretch tenten, stertent en feesttenten Bonga stretch tent Gybe Design opblaastent zonder permanente pomp Partytent met buizenframe Stockagetent opslagtent voorraadtent.
partytent
Pagodetent kopen.
alle nodige accessoires worden bij de pagetent geleverd: grondprofielen, spanbanden, haringen, draagtas voor de buizen, 2 volle zijwanden en 2 zijwanden met ramen alle vier de zijwanden zijn voorzien van een rits. Specificaties van de zeilen van de Bonbo pagodetent. pagodetent uitgevoerd met gecoate PVC/PES doek van 850gr/m.
partytent
pagodetent.
foto: voorbeeld van opstelling met 4 pagodetenten 6 x 6 meter. pagodetent: 5 op 5 meter of 6 op 6 meter, pagodetent kan rondom afgesloten worden. De tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat je verschillende opstellingen kunt maken. Prijs: 200 euro/stuk excl BTW per pagodetent 6 x 6 meter.
partytent
Pagodetent huren 6x6 40 personen l AllureTent.
Pagodetent van 6x6 of 36m geschikt voor zon 30 personen. Deze tenten vallen vooral op door de pyramide vormige punt. Categorieën: Feesttent huren, Pagodetenten huren, Partytent Huren Tags: Tenten huren voor 20 personen, Tenten huren voor 40 personen, Tenten huren voor 50 personen.
Tent te huur
Pagodetent huren Springpallieterke Verhuur van springkastelen.
Veel gestelde vragen. Wilt u een Pagodetent huren op uw evenement / party? Te huur vanaf 165. Zeer stevige en kwaliteitsvolle pagodetent huren? Ideaal voor allerlei soorten events bbq, braderij, babyborrel, verjaardag, communie. In de zijkanten van de pagodetent zijn telkens vensters voorzien.
partytent

Contacteer ons