Meer resultaten voor tentvloer huren

tentvloer huren
Partytent kopen? Laagsteprijs garantie partytenten!
Als je juist een partytent zoekt die wat meer in de wind dient te staan, maar niet voor een lange tijd op hoeft te blijven staan adviseren wij je een semi professionele partytent te kopen. Wanneer je een partytent zoekt die door weer en wind blijft staan en lang op kan blijven staan, neem dan eens een kijkje bij onze PVC partytenten en evenementen Pagodes.
Partytent kopen? groot assortiment Partytent kopen? Laagsteprijsgarantie partytenten.
Heb je een tent nodig die wat meer in de wind staat, dan raden we je aan op zijn minst een semi-prof partytent te kopen. Moet een partytent langer op blijven staan, dan adviseren we je om een PVC partytent te kopen.
Partytent kopen? Hier de laagsteprijsgarantie! Laagste prijsgarantie partytenten!
Als u een tent nodig heeft die veel wind moet kunnen vangen en en zeer lang op moet blijven staan, dan adviseren wij u om een PVC partytent te kopen. Ook als u een partytent nodig heeft voor een evenement, dan adviseren wij u een tent met PVC zeil te kopen.
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
TENT HUREN
XL-Rent: alles te huur voor partytenten, plankenvloeren, plankenvloeren, vloeren, bouwhekken, podiums, tribunes in Denderleeuw en Oost-Vlaanderen.
Deze planken vloer kan zowel dienen als ondergrond in een kadertent als in een pagodetent. Deze vloer is ook los verkrijgbaar om bv een dansvloer te creëren bij een openluchtevenement. Doordat wij hiervan een grote stock hebben kunnen deze ook los verhuurd worden.
taxi mechelen luchthaven
Prijzen Verhuur vloer 2VRent.
Een houten vloer, een cassette vloer, een verhoogde podium of een wandelpad in verschillende vormen en afmetingen. Een cassette vloer bestaat uit een aluminium fream en afgewerkt met. Tentvloer huren vanaf 6 per m. Een traditionele planken houten vloer van verschillende afmetingen. Tentvloer huren vanaf 2 per m.
burlesque
Tentvloer Tent 2dehands.be.
Tentvloer te koop. Nieuwe tentvloeren te koop. Wij hebben drie verschillende afmetingen in de aanbieding 0.5m x 1m, 0.5m x 1.5m en 0.5m x 3m Prijzen btw excl.: 22 maart 2018 2156: Kruibeke. Tentvloer te huur. Waarom een tentvloer huren?
Tentvloer Al Verhuur.
Add to Wishlist. The product is already in the wishlist! Categorieën: Horeca Feestmateriaal, Tenten. U betaalt één dag huur en kan gedurende 3 dagen of een weekend het materiaal ontlenen. Gelieve ons te contacteren voor de voorwaarden voor langere huurperiodes.
Tentvloeren huren l AllureTent.
Deze vloer wordt meteen op de ondergrond geplaatst, kleine niveau verschillen kunnen weggewerkt worden met extra houten steunen, maar sterke niveau verschillen blijven zichtbaar in het terrein! Toepassingen van een tentvloer. Een vloer huren voor een tent kan voor verschillende ondergronden.:
Vloer Tentenverhuur Starshade Pagodetenten Stretchtenten feesttenten.
Verhuur van exclusieve tenten. Wie zijn wij? Houten tentvloer huren. Het is niet altijd nodig om een legvloer bij uw tent te huren. Bij regenachtig weer of op een mooi gazon is het echter vaak aangewezen er toch een te leggen.
Tentenverhuur westerlo Dtent.
Je kan er zelfs voor kiezen om meerdere tenten op te stellen. Je ziet het meteen: er zijn zo veel verschillende configuraties mogelijk bij het huren van een tent! Een andere reden voor het huren van een tent, is de privacy ervan.

Contacteer ons